2022-06-09

Katlama Batik Kumaş ve Tişört Uygulamaları Workshop Etkinliği Gerçekleşti

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesinin beraber hazırladıkları, Teknik Bilimler MYO Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü Giyim Üretim Teknolojisi Programı Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Dilber YILDIZ’ın sorumluluğunda “Katlama Batik Kumaş ve Tişört Uygulamaları” workshop etkinliği düzenlendi.

Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Atölyesi’nde Resim Bölümü 4. Sınıf öğrencileri ile birlikte gerçekleştirilen etkinliğe Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ, Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Harun GÖÇERLER, Tekstil Giyim Ayakkabı ve Deri Bölümü, Giyim Üretim Teknolojisi Programı Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aytekin ERDEM ve Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Resim Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dalila ÖZBAY katıldı.

Etkinlik sonunda workshop eserleri sergilendi ve öğrencilere Katılım Belgesi takdim edildi.