2020-06-29

Mazeretli Staj Başvuru Hakkı

Mazaretli Staj başvurusu yapmak isteyen öğrencilerimizin Staj başvuru formunu doldurarak 01.07.2020-08.07.2020 tarihleri arasında tbmyo@nku.edu.tr adresine göndermesi gerekmektedir.

Staj yerine geçecek ödevler tamamlandığında öğrenciler tarafından UZEM sistemine yüklenecek veya ilgili Program danışmanının (Staj Amiri) e-posta adresine gönderilecektir. Staj ödevini oluşturacak evrak; kapak sayfası (Form 1) ile Staj Çalışmaları Değerlendirme Formu (Form 3) ve ödevin sayfalarını oluşturacak şablon ödev sayfasından oluşmaktadır. Bu belgelerin ilgili kısımları öğrenciler tarafından doldurulacaktır. Bilgisayar imkanı bulunmayan ve ödevlerini elle yazacak öğrenciler, şablon ödev sayfaları yerine boş A4 kağıtlarını kullanabilirler. Staj başvuru formunu ve staj ile ilgili diğer formları  indirmek için ilgili alana tıklayınız.