2021-09-11

Meslek Yüksekokulumuz 2021-2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılında Uygulanacak Eğitim-Öğretim Yöntemi

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında aramıza katılan tüm öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyoruz.

Üniversitemizde 27 Eylül’de başlayacak olan 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında; Üniversitemiz Senato kararı ve YÖK tavsiye kararları dikkate alınarak Meslek Yüksekokulumuz Programlarında hibrit (uzaktan (çevrimiçi) ve yüz yüze) eğitim-öğretim modeli uygulanmasına karar verilmiştir.

Buna göre;

Meslek Yüksekokulumuzun aşağıda belirtilen programlarında, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik takviminin ilk 2 haftası (27 Eylül- 10 Ekim arası), 7. ve 8. Haftaları (8 Kasım-21 Kasım arası), 14. ve 15. (27 Aralık- 9 Ocak) haftalarında uzaktan (çevrimiçi) öğretim yöntemi kullanılacak, diğer haftalarda ise yüz yüze öğretim yapılacaktır.

Meslek Yüksekokulumuzun yine aşağıda belirtilen diğer programlarında ise akademik dönemin başladığı 27 Eylül 2021 tarihinden itibaren, maske, mesafe ve hijyen gibi pandemi süreci tedbirleri alınarak yüz yüze öğretime başlanacaktır.

1., 2., 7., 8., 14., ve 15. HAFTALARI UZAKTAN (ÇEVRİMİÇİ) ÖĞRETİMLE YÜRÜTÜLECEK PROGRAMLAR

BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ

Bilgisayar Programcılığı Programı (Birinci Öğretim)

Bilgisayar Programcılığı Programı (İkinci Öğretim)

ELEKTRİK VE ENERJİ BÖLÜMÜ

Elektrik Programı (Birinci Öğretim)

Elektrik Programı (İkinci Öğretim)

ELEKTRONİK VE OTOMASYON BÖLÜMÜ

TEKSTİL, GİYİM, AYAKKABI VE DERİ BÖLÜMÜ

Giyim Üretim Teknolojisi Programı

Tekstil Teknolojisi Programı

* Tüm Programlarımızda; Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I, Türk Dili I, Yabancı Dil I, Matematik ve Matematik I dersleri %100 uzaktan (çevrimiçi) eğitimle verilecektir.

Bu akademik yılda eğitim-öğretimde sürdürülebilir normalleşmenin sağlanması için Meslek Yüksekokulumuzda bulunacak öğrencilerimizin Covid-19 aşılarını tamamlamalarının önemli olduğunu hatırlatarak hepinize sağlıklı ve başarılı bir akademik yıl dileriz.