2023-11-06

Meslek Yüksekokulumuz 2025-2029 Stratejik Plan Genelge-2 hazırlıkları üzerine toplantı gerçekleştirilmiştir.

Stratejik plan hazırlık süreci katılımcılık gerektirdiğinden Üniversitemiz 2025-2029 Stratejik Planı hazırlanmasında temel oluşturmak üzere "Üniversiteler İçin Stratejik Planlama Rehberi'' (Sürüm 1.1) temel alınarak "Durum Analizi, Geleceğe Bakış, Farklılaşma Stratejisi ve Strateji Geliştirme" bölümlerinin hazırlanması için görüş ve önerilerin belirlenmesi gündemiyle Meslek Yüksekokulumuz Birim Stratejik Planlama Komisyonu ve Alt Birim Stratejik Planlama Komisyonu üyeleri ile toplantı yapılmıştır.

Toplantı sonrasında Bölüm Başkanlıklarının ilgili Komisyonlarından Stratejik Planlama Rehberinin incelenerek Bölümleri ile ilgili eklemek istedikleri hususların belirtilmesi ve 2025-2029 Stratejik Plan hazırlama sürecinde yıllara göre öngörülen akademik faaliyet sayılarının belirlenerek Müdürlüğümüze resmi olarak bildirilmesi hususunda karar alınmıştır.