2023-11-22

Meslek Yüksekokulumuz Birim Stratejik Planlama Komisyon Üyeleri ile Toplantı Gerçekleştirilmiştir.

Üniversitemiz 2025-2029 Stratejik Planı hazırlanmasında temel oluşturmak üzere "Üniversiteler İçin Stratejik Planlama Rehberi'' (Sürüm 1.1) temel alınarak "Durum Analizi, Geleceğe Bakış, Farklılaşma Stratejisi ve Strateji Geliştirme" bölümlerinin hazırlanması için Meslek Yüksekokulumuz Bölüm Stratejik Plan Komisyonlarından gelen görüş ve önerilerin görüşülmesi gündemiyle Meslek Yüksekokulumuz Birim Stratejik Planlama Komisyon üyeleri ile toplantı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda tüm paydaşlarımızın görüş ve önerileri dikkate alınarak ilgili planlamanın “Durum Analizi, Geleceğe Bakış, Farklılaşma Stratejisi ve Strateji Geliştirme" bölümlerinin hazırlanması yönünde karar alınmıştır.