2023-12-14

Meslek Yüksekokulumuz Öğrencilerine Siber Güvenlik ve Bilgi Güvenliği konulu Eğitim ve Bilgilendirme Konferansı Gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuz Bilgisayar Teknolojileri Bölümü ve Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü öğrencilerine yönelik düzenlenen "Siber Güvenlik ve Bilgi Güvenliği" konulu eğitim ve bilgilendirme konferansı gerçekleştirilmiştir. İlgili konferans Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından düzenlenmiş olup eğitim, Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı personeli Mühendis Furkan Cahit Duman tarafından verilmiştir. İlgili konferansa çok sayıda öğrencinin yanı sıra Müdür yardımcısı Öğr.Gör.Dr.Fatma Funda ÖZDÜVEN, Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr..Öğr.Üyesi Ertuğrul KARAKULAK ve Akademik Personel katılım sağlamıştır.