2023-05-18

Meslek Yüksekokulumuz İşletmede Mesleki Eğitim Birim Komisyonu ve Sorumlu Öğretim Elemanları toplantısı gerçekleşti.

Meslek Yüksekokulumuz İşletmede Mesleki Eğitim  Birim Komisyonumuz ve 2022-2023 Bahar Dönemi bu uygulamadan faydalanan öğrencilerimizin Sorumlu Öğretim Elemanlarının katılımı ile toplantı düzenlenmiştir. Yapılan toplantı sonunda 06.02.2023 tarihinde başlayan ve 18.05 2023 tarihinde sonlanacak olan uygulama hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur. Toplantıda Uygulama sonunda “öğrenci, işletme ve sorumlu öğretim elemanlarına” yapılması planlanan anketler ve anket sonrası raporlama yapılması yönünde karar alınmış ve Meslek Yüksekokulumuz Müdürlüğüne sunulmuştur.