Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
2024-05-28

Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Teknoloji Programı Öğrencileri Uluslararası Seminere Katılım Sağlamıştır.



Messe Frankfurt Istanbul ve Hannover Fairs Turkey iş birliğiyle İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 24-25 Mayıs 2024 tarihlerinde düzenlenen uluslararası fuarda gerçekleştirilen “Otomatik Şanzıman Tamiri ve Teşhisi” konulu teknik seminere özel davet üzerine Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Teknolojisi programı 1. ve 2. sınıf öğrencilerinden toplam 8 öğrenci katılım sağlamışlardır.

        Bu teknik seminerde otomatik şanzımanların tamiri ve bakımı ile ilgili en önemli konularda, arıza teşhisi, yedek parça seçimi, onarım yöntemleri gibi konular ele alınmıştır. Ayrıca öğrencilerimiz, farklı ülkelerden katılım sağlayan otomotiv temsilcilerinden deneyimler ve bu alandaki önde gelen uzmanlardan değerli bilgi ve beceriler edinmişlerdir. 

     Ücretsiz katlım sağladıkları ve iki gün süren bu eğitim sonunda öğrencilerimiz uluslararası geçerliliği olan sertifika almaya hak kazanmışlardır.

     Öğrencilerimize mesleki faaliyetlerinde daha iyi olma fırsatını sağlayan ve bilgi seviyelerinin yükseltilmesinde destek olan Boom Makine San. Tic. A.Ş.‘ye, başarılı organizasyonlarından dolayı fuar organizasyon yönetim ekibine ve uzmanlık alanı otomatik şanzıman teşhisi ve onarımı olan “AutoTransTech"e teşekkür ederiz.