2021-11-03

Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Teknolojisi Programı, Renault Firmasıyla Eğitim Öğretimde İşbirliği Görüşmesi Gerçekleştirdi

Meslek Yüksekokulumuz yerleşkesinde 2.11.2021 tarihinde, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof.Dr. Funda Eryılmaz Açıkgöz ve Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Erdal Kılıç'ın katılımıyla Renault Firması ve Motorlu Taşıtlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Programı arasında eğitim öğretimde işbirliği adına ön görüşmeler yapıldı. Görüşmelere Renault Buhari Otomotiv Tekirdağ Şubesi Genel Müdürü İlkay Karakaş Balkı, Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Ersan Sarrafi ve Satış Sonrası Bölge Koordinatörü Alper Yorgun katıldı.