2017-04-03

ORIGA - MODA Sergisine Büyük İlgi

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz Giyim Üretim Teknolojisi Programı öğrencilerinin kağıt katlama yöntemi ile yaptıkları kıyafetler "ORİGA-MODA" adı altında  Tekira AVM' de sergilendi.

Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanı  Öğr. Gör. Nazan Özcan rehberliğinde hazırlanan serginin açılışında Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Abdullah Yinanç, Meslek Yüksekokulumuz  Müdürü Prof. Dr. Salih Öztürk, akademisyenler, öğrenciler ile Tekirdağlılar bulundu.

Sergiye büyük ilgi gösteren vatandaşlar yapılan eserleri yakından inceleme fırsatı buldu. Öğr. Gör. Nazan Özcan, kağıt katlama sanatı "ORİGA-MODA" ile kumaş ve bez haricinde de bazı materyaller kullanarak ürünler tasarlanabileceğini vurgulamak için bu sergiyi düzenlediklerini söyledi.

Serginin hazırlanmasında emeği geçen başta Öğr.Gör.Nazan Özcan olmak üzere öğrencilerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz..