2021-01-14

Sınavlar Hakkında Duyuru

Sevgili Öğrencilerimiz,

Covid-19 Pandemisi dolayısıyla "Uzaktan Eğitim Sistemi Yoluyla Yapılan Sınavların Uygulama Yönergesi"nde değişiklik yapılmamıştır. Bu nedenle, geçtiğimiz dönem olduğu gibi, dönem sonu sınavlarında bireysel olarak problem yaşayan ve sınavı sistem tarafından sonlandırılan öğrenciler için telafi sınavı düzenlenmeyecektir. Bu öğrenciler bütünleme sınavlarına girebileceklerdir.

Bütünleme sınavlarında sorun yaşayan öğrenciler için ise, bütünleme sınav haftasından sonraki hafta, akademik birimlerin yönetim kurul kararı ile telafi sınavları düzenlenebilecektir.

Bununla birlikte, dönem sonu sınavlarında genel bir sistem problemi oluşması ve/veya herhangi bir sınavın toplu olarak uygulanamaması halinde, dönem sonu sınavlarının da final haftası tarih aralığı içinde telafisi yapılabilecektir.

Bilgilerinize