2023-02-15

Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü öğrencilerimizin ürettiği ürünler Deprem Bölgesine yola çıktı

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen deprem dolayısıyla  Meslek Yüksekokulumuz Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü, Giyim Üretim Teknolojisi Programı 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin, Öğretim elemanlarının mihmandarlığında ürettiği kışlık battaniye ve giyim malzemeleri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in ve Meslek Yüksekokulumuz Akademik, İdari Personeli, öğrencilerinin katılımıyla Tekirdağ AFAD’a teslim edilmek üzere Deprem Bölgesine yola çıktı.

Toplamda 49 koliden oluşan yardım malzemesi 452 büyük battaniye, 20 bebek battaniyesi, 157 bere, 70 alt üst takım, 31 sweatshirt, 78 eldiven, 74 yemeni, 41 boyunluk, 31 atkı ve 6 adet patikten oluşmaktadır.

İlgili Bölüm Öğretim Elemanlarımıza ve öğrencilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile TBMYO Ailesi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.