2023-12-18

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ)’dan Meslek Yüksekokulumuza Eğitimde İş Birliği Ziyareti gerçekleştirilmiştir.

TEİAŞ Kurumsal Gelişim Daire Başkanı Gülşah ÇEKMEZ, Eğitim Teknolojileri Müdürü Mehmet TURHAN, Elektrik Elektronik Mühendisi Ömer Ramazan TAŞKIN ve Elektrik-Elektronik Mühendisi Bülent GÜLER, Meslek Yüksekokulumuzu eğitimde iş birliği amaçlı ziyarette bulunmuştur.

Ziyaretlerinde öncelikle Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ziyaret edilmiş ardından Meslek Yüksekokulumuza geçilmiştir. Elektrik ve Enerji Bölümü ilgili programlarında kullanılmak üzere bir “Eğitim Parkı” yapmak konusunda bir proje geliştirilmiştir.

Meslek Yüksekokulumuza kazandırılacak bu eğitim parkı bir ŞALT Alanından (güç içermeyen elektrik üretim, iletim ve dağıtımın yapıldığı bir tesisten) oluşacaktır. TEİAŞ ve değerli yetkililerine teşekkür ederiz.