2019-12-06

Yapısal Tasarım Günü IV

Teknik Bilimler M.Y.O  Öğr. Gör. Ahmet BAL’ın organize ettiği bu yıl beşincisi düzenlenen Yapısal Tasarım Günü IV gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında Yüksekokulumuz İnşaat Programı  ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin tamamladıkları projelerin sunumlarının yanı sıra inşaat sektöründen önemli isimlerin sunumları gerçekleştirildi. Deas Mimarlık kurucusu Mimar Ergin Dilsiz, yurt içi ve yurtdışında gerçekleştirdiği projeleri tanıttı. Demir Grup-Demir İnşaat Proje Müdürü Mimar Cihan Bozkaya, Demir İnşaat’ın gerçekleştirdiği projeler ve uygulamalar hakkında bilgi verdi. Ziya Kaya Architects kurucusu Mimar Ziya Kaya, İnşaat mühendisi Elif Tekneci özel sektör ve üniversitede gerçekleştirdikleri projeleri tanıttı. DSİ’den İnşaat Yüksek mühendisi Gökhan Ayna yüzen yapıların modellenmesi konusunda bilgi verdi. F=m.a Proje ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Mimar Selin Koca prefabrike sanayi yapılarının tasarımı konusunda detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Etkinliğe Yüksekokulumuz öğrencileri ile  Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği  öğrencileri katılmıştır. Özel Sektör Kururuşları ve Kamu Üniversiteleri de    katılım sağlamışlardır.