Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
2020-08-27

Yeni Öğrencilerimize Mesaj



 

Sevgili Öğrencilerimiz;

 

2020 yılı YKS yerleştirme sonuçları açıklandı. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nu kazanan öğrencilerimizi kutluyor, ülkemizin güvenli ve huzurlu şehirlerinden birisi olan Tekirdağ’a bekliyoruz.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, 57’si kadrolu akademik personeli olmak üzere toplamda 71 personel ile eğitim-öğretime devam etmektedir. Yüksek nitelikli öğretim elemanı kadrosu ile uluslararası düzeyde eğitim-öğretim sunan, kurumsal kültürü güçlü, mezunları tercih edilen; aynı zamanda araştırma ve mesleki alanda ülke çapında en saygın ve tanınır meslek yüksekokularından birisidir.  Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 10 Bölümün, I. Öğretimde 20 Program ve II. Öğretimde 2 Program olmak üzere toplam 22 program ile eğitim-öğretime devam etmektedir.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, 1992-1993 eğitim-öğretim yılından bu yana Değirmenaltı Mevkii'ndeki merkez yerleşkede hizmet vermektedir. Öğrencilerimiz, kampüs içerisindeki tüm imkânlardan yararlanma imkânına sahiptir. Üniversitemizin sportif ve sosyal faaliyetler için yapılmış kapalı spor salonu, yüzme havuzu, fitnes salonu gibi ünitelerden oluşan tesislere ulaşım çok kolaydır. Meslek Yüksekokulumuz kampüsteki merkezi öğrenci yemekhanesi ve Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü’nün yurtlarına çok yakın mesafede (100-150 metre) yer almaktadır. Ayrıca, yakın çevrede pek çok sayıda özel yurtların bulunması nedeniyle öğrencilerimiz konaklama sorunu yaşamamaktadırlar.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna Hoşgeldiniz.

Teknik Bilimler MYO Akademik ve İdari Personeli