2015-11-03

Yüksekokul Mezunlarımızdan Öğrencilerimize Seminer

Meslek Yüksekokulu'muzdan 1986 yılı'nda mezun olan ve iş hayatına Alarko Carrier San. Tic.A.Ş.’de başlayan ve 26 yıldır özel sektörde üst düzey yönetici olarak çeşitli görevlerde bulunan Yavuz KÜÇÜKASLAN şu an ASAL İklimlendirme  Teknolojileri  A.Ş.’de Satış Sonrası Hizmet Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Yüksekokulumuzdan 29 yıl önce mezun olan ve 03.11.2015 tarihinde Yüksekokulumuz İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi, Elektrik Teknolojisi, Elektronik Teknolojisi, Kontrol Otomasyon Teknolojisi başta olmak üzere pek çok program öğrencilerine yönelik olarak “VRF sistemleri, İklimlendirme Teknolojilerinde son trendler ve Teknikerin İş hayatındaki durumu gibi  pek çok konuda bilgiler verdi. Seminere çok sayıda akademisyen ve öğrencimiz katıldılar. Mezun olduğu okulda seminer vermenin heyecanını dile getiren Sayın Yavuz KÜÇÜKASLAN  seminerin sonunda öğrencilerimiz tarafından  yöneltilen soruları cevapladı. Seminere katılan öğrencilere konuyla ilgili çeşitli broşürler, kalem ve defter gibi hediyeler dağıtıldı. Ayrıca Yavuz KÜÇÜKASLAN’ a Yüksekokulda eğitim gördüğü yıllarda derslerine giren Öğretim elemanları  Necla ALTINSOY DARÇIN ve Yrd:Doç.Dr Aytekin ERDEM tarafından çiçek taktim edildi. Ayrıca Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Cevdet ARITAŞI tarafından Üniversite adına plaket taktim edildi. Sayın Yavuz KÜÇÜKASLAN'a öğrencilerimizin eğitimlerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.