2019-07-02

ZORLU GRUBU İLE ORTAK ÇALIŞMA

Mart ve Nisan aylarında Denizli Acıpayam'da yaşanan depremlerin ardından yapı denetim güvenirliği ile ilgili çalışmalar önemini daha da arttırmıştır. Denizli'de bulunan ZORLU Holding bünyesindeki Hometeks fabrikasının deprem güvenirliği çalışmaları Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü katkılarıyla İnşaat Bölümü, İnşaat Teknolojisi Programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Ahmet BAL ve öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirildi. Zorlu Homteks fabrikasında incelemelerde bulunan Öğr. Gör. Ahmet BAL'a okulumuz mezun öğrencilerinden Selin KOCA ve Ahmed Mert KILIÇ, Zorlu Holding Zorlu GYO yöneticilerinden İnş. Yük. Müh. Yüce DEMİRSEREN, Zorlu Holding Makine Enerji Müdürü Osman BÜYÜKATLI, Zorlu Hometeks Fabrika Müdürü Lütfü AKÇADAĞ eşlik etti. Gerçeklerştirilen çalışmaların ardından hazırlanan Teknik Rapor Zorlu Grubunun yöneticilerine teslim edildi. Zorlu Grubu'nun deprem farkındalığı konusunda göstermiş olduğu gayret ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile işbirliği yapma ve çalışma yaklaşımları ülkemizdeki diğer sanayi kuruluşlarına örnek olmuştur.