2024-06-03

Üniversitemiz 15. Geleneksel Spor Şenliklerinde Başarı Gösteren Öğrencilerimize ve Öğretim Elemanımıza Teşekkür ve Başarı Belgesi Takdim Edildi

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi " Kampüse Bahar Geldi " etkinlikleri kapsamında düzenlenen 15. Geleneksel Spor Şenliklerine Meslek Yüksekokulumuz Öğr. Gör. Dr. Emre Tahtabiçen'in önderliğinde Ayak Tenisi, Tek Pota Basketbol, Atletizm, Mini Saha Futbol ve Masa Tenisi branşlarında katılım sağlamıştır. Yapılan müsabakalar sonucunda Meslek Yüksekokulumuz  Ayak Tenisi takımımız 2.  Tek Pota Basketbol Takımımız 3. olmuştur. Okulumuzu temsil eden öğrencilerimize Başarı Belgesi ve Öğretim Elemanımıza Teşekkür Belgesi Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof.Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ tarafından takdim edilmiştir. Öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.