2023-03-08

İç Paydaş Ziyareti

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ ve Malkara Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Metin DAĞ başkanlığında iki Birimin Bologna bilgi paketleri ve Türkiye Yüksek Öğretim Yeterlilikler Çerçevesi (TYYÇ) ile ilgili görüşme sağlanmıştır.

Görüşmede TBMYO Bologna Koordinatörü Prof. Dr. Keriman PEKKAN ve Malkara MYO Müdür Yardımcısı, Bologna Koordinatörü Öğr. Gör. Ender ÇAKAL ilgili okullarda  ilgili programlara ait ders bilgi paketleri ve TYYÇ’lerin nasıl hazırlandığı hakkında bilgi vermişlerdir. Görüşme karşılıklı görüş alış verişi ile sonlanmıştır. Görüşmede TBMYO Eğitim Öğretimden sorumlu Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Özlem BOZKURT ile Öğr. Gör. Dr. Funda ÖZDÜVEN’de hazır bulunmuştur.