Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
2023-11-09

“100. Yılında Cumhuriyet” Adlı Konferans Gerçekleşti



 

 

Meslek Yüksekokulumuz tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Kuruluş Yıldönümü sebebiyle “100. Yılında Cumhuriyet” adlı konferans düzenlendi.
Meslek Yüksekokulumuz Amfisinde gerçekleşen programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ bir açış konuşması gerçekleştirerek, Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş Yıl Dönümü’nü kutladı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm Millî Mücadele kahramanlarını Rahmet ve minnetle andı.
Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sezai ÖZTAŞ’ın konuşmacı olduğu “100. Yılında Cumhuriyet” adlı konferansa çok sayıda akademik ve idari personel, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencileri ile Üniversitemiz öğrenci topluluklarından Tarih Topluluğu üyeleri yoğun ilgi ve katılım gösterdi.
Konferans sonrasında Doç. Dr. Sezai ÖZTAŞ’a TBMYO Müdürü Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ tarafından plaket takdim edildi.