2013-05-26

“Hayata Dair” Müzikli Şiir Dinletisi

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin hazırladığı “Hayata Dair” adlı müzikli şiir dinletisi 21 Mayıs 2013 Salı günü, saat 16:30’da Rektörlük Konferans Salonunda sahnelendi. Dinletide, Türk ve Batı Edebiyatından seçilmiş, yaşama, dostluğa ve sevgiye dair şiirler, ezgiler eşliğinde okundu.

Türk Dili Okutmanı Fahriye Kuloğlu AKPINAR ve öğrencilerimizden Emine GÖRÜCÜ, Lütfiye ELEMENLİ, Rukiye ARSAY, Handan YİĞİT, Özlem TURAN, Halise PEKÖZEL, Burcu KAVÇAKAN, Merve SEYREK, Tuğba YILDIRIM, Güler YILMAZ, Burak CILIZ, Murat YILMAZ, İ. Berkant BORA, Orhan VARDAR, Ömer Turan ASLAN, Doğukan GÜNDOĞAN, Ümit CUĞ, Muharrem ARSLAN, Ezgi GERÇEK, Nakşibendi EZER, Mehmet SAFİ ve Zeki KABAK’ın katkılarıyla gerçekleşen dinleti büyük beğeni topladı.